06 de novembre 2009

Manel Comas visitarà aquest proper dimarts la Rematada de Ràdio Tiana.

L’entrenador tianenc, ex de Cajasol, CAI, Penya, TAU i Barça entre altres, ens acompanyarà per poder repassar tot el que ha estat la Jornada ACB i per repassar tota la seva trajectòria esportiva.

El tianenc, Manel Comas, repassarà tot el que ha estat la seva trajectòria en els diferents equips i el que ens ha anat i farà un ampli repàs de la jornada ACB. Serà el proper dimarts dia 10 de novembre als estudis de Ràdio Tiana, al programa de la Rematada, presentada per Sergi Quevedo i amb els col·laboradors habituals: David Vitales, ex-entrenador de les categories inferiors de la Penya; Pep Morales, ex-jugador de la Penya i ex-internacional Junior i Guifré Lluís Gol, President dels veterans de la Penya. El programa el podreu seguir en el seu horari habitual de La Rematada, de 18 a 20 hores al 107.2 de la FM.

Biografia
Manel Comas Hortet, anomenat el xèriff pel seu fort caràcter i els seus grans bigotis, va néixer a Barcelona el 29 de novembre de 1945. És un dels grans entrenadors catalans de bàsquet, des dels seus inicis a finals dels 70 fins l'actualitat. Esportivament, els majors èxits els ha aconseguit amb el Club Joventut de Badalona, el CAI Zaragoza i el Taugrés Vitòria. Amb el conjunt vitorià va assolir una Copa d'Europa i una Copa del Rei de Bàsquet. Amb el Joventut de Badalona va conquerir la Copa Korac. A més ha estat sots-campió de la Recopa d'Europa tres cops amb CAI Zaragoza i Taugrés Vitoria (2 cops). A més ha estat seleccionadors espanyol júnior. És autor de la col·lecció Baloncesto, mas que un juego, vint volums dedicats a diversos aspectes del món del bàsquet. El 2-9-97 va rebre la insígnia d'or del club Saski Baskonia (Taugrés) en reconeixement a la seva trajectòria al club.

Si teniu preguntes! deixue-les aquí!!!