15 de maig 2010

Lamentable imatge de Manolo Lama

L’altre dia vaig estar veient el que es va fer a Cuatro en motiu de la final de la Europa League entre l’Atletico de Madrid i el Fulham, que es va endur l’equip espanyol. Fins aquí un espai normal, però quan de cop el senyor Manolo Lama fa aquella gracieta final, aquella petita riallada que ell mateix qualifica de broma de ficar-se amb un indigent, aquí aj a un li comencen a tocar la moral. Passa que és una nova manera de fer les coses, passa que té un estil diferent, però el respecte NO s’ha de perdre mai!

Us explico la situació, s’acaba la connexió i llavors Manolo Lama demana pas des d’Hamburg per poder acomiadar la connexió i passa això:



Dadle dinero al colega, así verá el partido calentito... Però el més greu és que acaba el video i li treuen TOT!!!

Mireu, si aquest és el nou estil de Cuatro, anem malament. El que es va fer és imperdonable, intolerable i lamentable! Em deixo estar de la cadena que sigui i de l’esport que sigui. Aquest senyor va faltar al respecte de manera clara i brutal a una persona que tenia un problema greu. Tots els diaris nacionals i internacionals es fan ressó de la noticia, el diari Bild i les xarxes socials estan en contra del que s’ha dit. A tot arreu es parla d’això i molts dels periodistes espanyols s’han posicionat. La cap de programes de Cuatro ha demanat disculpes a twitter, la majoria de protagonistes han demanat disculpes, però fins i tot el mateix Manolo Lama ho va fer: Mireu aquí el video.



Com sempre les coses tard i malament. Jo ja no vull fer més sang del tema, era una petita reflexió, a partir d’aquí opineu vosaltres.