16 de febrer 2010

NBA All-Stars? O es van deixar alguna...

Aquest cap de setmana els amants del bàsquet hem anat amb l’horari canviat. Els All-Stars de la NBA provoquen això, que de cop te n’adonis que són les 5 i mitja de la matinada, que estàs dret i vibrant amb un partit de l’est contra l’oest. Un partit en que ningú s’hi juga res més que el prestigi... bé, els jugadors uns calerons. Perquè tenint en compte com ha estat el cap de setmana, el més destacat va ser aquest enfrontament entre l’est i l’oest.

ROOKIES vs SOPHMORES
El partit de Rookies contra Sophmores... diguem que fluixet. La noticia destacada va ser la victòria, després de 8 anys, dels Rookies. Si això és el més destacat del partit ja us podeu fer una idea. D’aquest enfrontament també destacaria la frase de Marc Gasol: Vinc aquí perquè és un premi i una recompensa a la meva feina de tot l’any, però no hi crec en aquestes coses... Marc, des d’aquí t’aplaudeixo. Un jugador com tu que no s’entén si no es té en compte coses tan importants com poden ser la defensa, i que en aquests partits no existeix, jo et felicito i dic que segur que n’hi ha molts que pensen com tu, però que no ho diuen...

CONCURSOS
Parlem ara dels concursos, una cosa fluixeta aquest any. Haig de dir que el del començament amb els tiradors va estar bastant entretingut. Pau Gasol la va ficar des del mig del camp! Això és noticia sempre. Però finalment el va guanyar l’equip local, Texas i per tan el premi es va quedar a casa. Dirk Nowitzki, Becky Hammon (Ex jugadora de Ros Casares València) i Kenny Smith. Us deixo un vídeo resum del concurs!


Val, ho reconec, el concurs d’habilitats va ser el que més em va agradar. Primer de tot pels participants: Brandon Jennings, Steve Nash, Derrick Rose i Deron Williams. Sincerament quatre bons bases pel concurs que fa poc que funciona, però que trobo entretingut. Veure un jugador d’aquesta qualitat encara fa més. Estem parlant de veure al gran Steve Nash que va ser el que va guanyar i va demostrar perquè és un dels millors bases del mon, tot i la seva veterania. Mireu quina delícia veure’l fer el circuit:


Feia anys i anys que no passava, un jugador de Celtics guanyava el concurs de tiradors de la NBA, per ser més exacte: 1988 en que un gran Larry Bird es va endur aquest concurs. Avui que estic de vídeos, també us el posaré perquè el veieu:


Aquesta vegada ha estat Paul Pirce, l’autor de la merescuda victòria. També m’agrada perquè veient els tiradors em quedava amb ell o amb el gran Billups, actualment a Denver. Una final en que va fer el que tothom sap dir, però pocs aconsegueixen, el més important es ficar la pilota tricolor. Mireu la final entre aquests dos grans de la NBA


Ahir llegia un article en una revista americana que deia que aquestes idees de les esmaixades ja estaven esgotades, però jo recolzo que si algú es veu capaç de fer l’esmaixada des de la línia de tir lliure com va fer Jordan o Barry, jo consideraré que és una de les millors esmaixades del concurs i la defensaré a mort. Se que està molt vista, però estareu d’acord amb mi que ben elaborada. Per tan el d’aquest any podríem qualificar el concurs d’una mica... INSULS! Si Nate Robinson hagués fet el que va provar des de sota la cistella i que era realment complicat per un home que fa 1’75 (diuen que fa 1’78 però no s’ho creu ningú). Per qui no el vareu veure us deixo aquí el vídeo:


Sincerament, crec que aquests dos primers dies l’ambient va ser tan gèlid com era a tot Dallas. On el protagonista va ser la neu.

All Star Game
Finalment el partit del All Star, que encara es prometia pitjor sense Brandon Roy, Kobe Bryant o Allen Iverson, va ser el més entretingut i vistós, que no es va decidir fins al darrer instant. L’altre gran noticia va ser el rècord d’espectadors més de 108 mil persones veient el partit. Un dels elements importants van ser l’actuació de Wade que va fer un gran partit al igual que Carmelo o Lebron, una molt bona fornada de jugadors, ja que tots son del 2001. Per cert, en alguns moments importants els jugadors estaven molt concentrats en defensa, però després deixaven entrar als rivals per fer una bona esmaixada i sense problemes. Us deixo amb el vídeo de les millors jugades.


L’All Star Game va ser per tan un bon partit... un bon partit que va ser el de l’Est contra l’Oest i que la resta va ser bastant prescindible. Això caldria tornar-ho a mirar. Espero que us hagin agradat tots els vídeos.

1 comentari:

33 ha dit...

Sergi, estic completament d'acord amb les teves reflexions. I en Marc Gasol té tota la raó.