05 de febrer 2013

Barça empata, Espanyol guanya i els equips catalans no acaben de rutllar a la ACB


Jugada del partit Barça - València
De nou Victor Valdés va deixar clara una nota a la secretaria tècnica del Futbol Club Barcelona: "si em voleu trobar un substitut, tindreu molta feina..." i dit i fet, es va posar els guants de les grans ocasions i va tornar a demostrar que és un dels millors a la seva posició. El València de Valverde va tenir molt clar com afrontar el partit i va presentar una sèrie d’opcions com les de tapar a Messi i obligar-lo a jugar a la divisòria, tot i que ja porta molts partits fent-ho sense estar tan ofegat. Amb tants jugadors no era tan perillós. Això va fer que el crack argentí no brillés al seu millor nivell. Tot i només treure un empat, no deixa de ser un bon resultat, tenint en compte que es jugava a un camp complicat com és Mestalla i que el València ha fet un canvi important des de l’arribada de Valverde a la banqueta.

Per la seva banda l’Espanyol si que ha fet un canvi des de l’arribada del Basco Aguirre. Els pericos es van endur una bona victòria contra el Llevant amb gols de dos ex-jugadors Granotes, com Stuani i Sergi Garcia. Les bones noticies mai venen soles i a part de la victòria es va poder veure el que, jo crec, que serà el millor reforç pel mercat d’hivern, Felipe Mattioni, que després de 3 anys al club, ha aconseguit debutar a la lliga per primera vegada, ja que les lesions no l’han acompanyat. Ara sembla que torna a tenir una bona forma física i està llest per jugar. Però ser perico vol dir patir i ho van fer de valent... a falta de pocs minuts el partit es va tornar boig i va semblar que hi havia opcions de remuntada del Llevant.

Per la seva part el Madrid va fer tot malament a Granada, on amb aquesta derrota, sumen 4 derrotes a les 4 visites a Andalusia. Els de Mourinho es van mostrar molt poc concentrats i molt fluixos. Cristiano Ronaldo ha batut el record i ja ha marcat amb el Madrid a tots els equips de primera divisio... a més l'entrenador portuguès va tirar amb bala contra alguns dels seus jugadors... anoteu els noms: Coentrao, que fa temps que té un peu fora del club; Sergio Ramos, aquest nom no és nou i no sorporen a ningú, ni molt menys; Higuain, que des de que ha tornat de la lesió no és el mateix; Di Maria, tots sabem que el portuguès ja fa temps que el té al punt de mira; Modric, que ha arribat sense pena ni gloria al club i finalment Marcelo, que a part de passar el partit rient, el veig molt passat de pes...

En Bàsquet, victòria del Barça en el Derbi català davant del Manresa. Els de Xavi Pascual van demostrar que arriben a la copa en el millor moment possible i ho hauran de fer contra el Madrid per seguir vius. Oleson va aportar 10 punts en un partit que es va haver d’aturar per un taulell trencat. A Valladolid, la Penya va tornar a fer un quart desastrós que el va tornar a deixar sense victòria. Els de Salva Maldonado van anar per davant tota la primera part, però al tornar del vestuari els va agafar la ja, malauradament, tradicional Pajara i van perdre el partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. [url=http://ph-pills.com/item/levitra.html]levitra[/url] keep this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]