19 de gener 2012

Quan el crèdit marxa

He esperat gairebé 24 hores per escriure aquest article per estar en fred… i no ho aconsegueixo! Encara em dóna voltes com pot ser que un tio com Pepe encara se li digui jugador de futbol! És el més trist que he vist Avui els principals diaris esportius de Madrid ja no donaven més crèdit al central que en el partit de copa del Bernabeu es va lluir! I si de veritat el Reial Madrid és un club senyor aquest personatge, no es tornarà a posar una samarreta que han lluït al llarg dels anys alguns dels millors jugadors de la història! I ho diu un culé com jo! Aquesta és l'acció!



Mireu, avui llegia blocs com el de Roberto Palomar al diari Marca que deia que Pepe no podia continuar... (el podeu llegir aquí). Per la seva part un altre com Tomàs Roncero parlava de Pepecidio a la seva crònica al diarí As (també la podeu llegir aquí). Ara la meva pregunta és molt clara, curta i concisa... servirà d’alguna cosa? La resposta és clarissima... NO! Mentre mani Mourinho el clan dels portuguesos farà el que vulgui i Pepe seguirà sent peça angonal d’una defensa que destrueix al mateix ritme els partits, les cames i la reputació del Reial Madrid.

Mirem una mica enrere
Aprofito aquestes línies per fer una petita reflexió si em deixeu... fa pocs dies... aquesta era al portada del Marca. Es llegeix en petit: Creuen que és una bona contenció pel joc de creació de Barça, però tenen por de que no acabi el partit. Amb Muñiz va acabar el partit i amb la paciència dels madridistes per les seves accions. Començo a pensar que la gent començaa tenir clar que un destraler com aquest no pinta res en un equip així. Si això li sumes el mal plantejament que van fer els del Madrid en tot moment et surt un fiasco com el que varem poder veure el passat dimecres al Bernabeu.

Per cert, últim apunt... aquesta setmana es van complir 1000 dies d’això...

No cal dir res més!

Plantejament erroni o error de jugador!
Durant el partit reia jo sol! Mireu Mourinho va fer jugar a Hamit Altintop que és un davanter centre de lateral dret... bé, el que jugava de lateral dret era el seu germà bessó, que és Halil Altintop! Aquest era el que jugava en aquesta posició, però ara està jugant al Trabzonsport de Turquia i que juntament amb el seu germà son peces claus a l'actual esquema de la selecció turca de futbol! Per tan, potser a la hora de fitxar es van equivocar... i MOLT! Us poso una imatge dels dos junts quan estaven al Shalcke 04!

3 comentaris:

Jordi Puyaltó ha dit...

Ostres, es veu que al Madrid li ha passat amb els Altintop el mateix que li va passar al Barça amb els Hierro, que van fitxar al Manolo Hierro del Málaga, que era el dolent. Ja es ben veritat quan diuen que les históries sempre es repeteixen !!!.... :-))

Sergi Quevedo ha dit...

No crec que s'hagin equivocat! Ells van fitxar un davanter... on el facin jugar si que és un error!

Jordi Puyaltó ha dit...

Bé Sergi, depend, tan tu com jo sabem perfectament que la posició natural al Barça-B de Puyol era....extrem dret...., i la de Sergi Barjuàn....extrem esquerra..¿ ó no?, jeje...