24 de gener 2012

Manel estem amb tu!

Ahir estava assegut al sofà de casa amb l’entradeta ja redactada i li estava fent la segona llegida per evitar problemes i evitar que amb tot el que deia de Pepe i de la seva trepitjada no fes cap ficada de pota. Quan feia això tenia de fons la ACB i sento que l’Arseni llegeix una carta oberta de Manel Comas en que diu, que té càncer. Jo paro de llegir i tinc clar que ho he de canviar tot.

Als seus 66 anys Manel Comas és el comentarista de TVE, és l’entrenador que va fer campió d’Europa al TAU Vitoria i campió de la Korac amb la Penya, i és el tianenc que et pots trobar molts matins esmorzant al Casal de Tiana mentre fa petar la xerrada amb tothom qui es troba, perquè Tiana és el seu poble i coneix a TOTHOM que hi passeja per ell. El mateix que li han donat ànim tots els jugadors, periodistes i entrenadors, així com la mateixa ACB en el sorteig d’avui de la Copa del Rei en que el president Eduardo Portela li ha donat molts ànims.

Els que tenim la sort de conèixer i de compartir alguna estona amb ell, menys de les que sempre voldríem, tenim clares dues coses. Una que en Manel ja feia temps que no estava gaire fi i ell mateix t’ho reconiexia, el segon que aquella carta només ho podia escriure ell ja que no parla ni de llarga malaltia, ni linfoma ni res semblant, tot el contrari, li diu pel seu nom, Càncer! I diu que els Xerif sempre guanyen als dolents. Aquesta vegada esperem que sigui així, perquè aquest és aquell típic duel que es produeix davant de la cantina i que per guanyar només cal mirar als ulls al enemic, desenfundar abans i acabar amb ell. Tots sabem que en Manel ho farà

Però tot i ser el Xerif és un home de bàsquet i ha dit que ara juga el partit més important de la seva vida. Manel, aquest partit, gairebé és un 1 contra 1 el jugues tu, però a la grada hi tens milers de persones que et donarem suport i t’animarem i et recolzarem a cada moment i quan ens necessitis allà ens tindràs cridant i donant tot el suport que cal per guanyar clarament aquest partit.

Només et demano una cosa i ho faig de tot cor... no facis la tàctica del conill, tot el contrari, fot-li la més gran pallissa que hagis pogut aconseguir mai i guanya. Guanya ja en el primer quart per més de 20 d’avantatge i que cada quart es multipliqui aquest avantatge perquè quan arribi el final del partit tu t’hagis endut una còmoda i plàcida victòria i que el nostre virtuós en cap ens torni a acompanyar en molts més sopars.

ÀNIM MANEL, QUE AQUEST CANCER ÉS UN NAF! (NEGRE ATLÈTIC FRAUDULENT)