30 de setembre 2009

Segona Rematada de la Temporada (21/09/2009)


Entradeta del programa
Avui el futbol ha passat a segon terme. El Bàsquet, el BA-LON-CES-TO, com deia el gran Pepu Hernández, ha tornat a la boca de tothom. Espanya, ja és campiona d'Europa de Bàsquet. I tot gràcies al seu equip i als seus jugadors. Destaquem un per sobre dels demés: Pau Gasol. El de Sant Boi és el màxim anotador, el millor rebotejador, el millor pivot l'MVP i també ja té l'or... Mirat fredament és el millor jugador espanyol de tots els temps: És campió del Mon Júnior, també absolut, ha guanyat l'europeu de bàsquet i també es campió de la NBA. Se l'ha de felicitar... ara només li queda l'or olímpic..

Tot i que ara mateix espanya és el millor equip d'Europa, no cal oblidar que hi ha una assignatura pendet: la banqueta espanyola. Un entrenador com Sergio Escariolo no pot ser el responsable d'aquest equip de super-estrelles. Ja s'ha reconegut obertament que té diferencies amb els dos Gasol, amb Reyes, Rudi i Navarro. Tots ells peces imprescindibles pel bon funcionament de la Selecció. Ara recuperaré el fil anterior: que torni Pepu, ell va crear l'equip i ell el va fer funcionar com calia... no ho oblidem. Scariolo té molt millor perruquer, potser si, però no és millor entrenador que l'altre... i per cert, quan els jugadors han fet el que han volgut han guanyat sense despentinar-se NI MOLT MENYS!

Per tan: Felicitats a tots els jugadors i a disfrutar d'aquest èxit que s'ha aconseguit per part del combinat!

Esport Local: Mala setmana pels equips de casa nostra que ja estan en competició
CCE TIANA
El CCE Tiana no va poder continuar amb la bona imatge de la setmana passada i va caure en el primer partit a casa de la temporada. Els de Miquel Lladó van caure per un marcador final de 2 a 3 contra el Molinos. Els de Mataró van anar sempre per davant en el marcador i no van donar opcions a uns tianencs que no acabaven de veure les coses clares. Al descans es va arribar amb un clar i contundent 0 a 3 que deixava sense opcions els tianencs. Encara que a la segona part el Molinos es va relaxar i els locals van poder retallar diferències no van poder emportar-se un partit que va controlar.

CB TIANA
El Club de Bàsquet Tiana continua la seva preparació i no va poder fer un bon partit aquest passat cap de setmana amb un torneig que ell mateix va organitzar. El fet es que ni el Sènior A ni el Sènior B es van poder imposar al Santa Rosa de Lima i Sant Adrià del Besos, per tan van acabar en la tercera i quarta posició respectivament. Per aquest motiu els tianencs continuen preparant el seu inici del proper cap de setmana a casa del Llinars del Vallès, en el que serà el primer partit oficial.

Futbol: El Bàrça continua sumant els seus partits per victòries i l'Espanyol trenca la mala ratxa

BARÇA 5 – ATH MADRID 2
El Barça n'ha tingut prou amb una primera part excel·lent per golejar l'Atlètic de Madrid i furgar encara més en la crisi interna del conjunt matalasser. En un calc del partit de l'any passat al Camp Nou, els blaugranes, amb un Messi estel·lar, han passat per sobre del conjunt d'Abel Resino. Ibrahimovic, Alves, Keita i Messi, en dues ocasions, han estat els golejadors de l'equip blaugrana, mentre que Agüero i Forlán han fet els gols de l'honor visitants. Valdés ha superat el seu rècord d'imbatibilitat i l'afició blaugrana ha viscut una nit completa. Tres partits de Lliga, tres victòries. De moment, millor impossible.

DEPORTIVO 2 – ESPANYOL 3
A la tercera ha estat la vençuda. L'Espanyol ha hagut d'esperar fins a la tercera jornada per sumar la primera victòria de la temporada a la Lliga. Els blanc-i-blaus s'han refet de les nombroses absències i han aconseguit un triomf meritori en la seva visita a Riazor. Callejón, autor del primer gol i de l'assistència del segon, obra de Forlín, ha liderat un renovat atac espanyolista. Joan Verdú ha fet l'1 a 3 en l'inici de la segona part, que semblava sentenciar el partit, però Lassad ha retallat distàncies i l'Espanyol ha patit de valent fins a l'últim segon per estrenar el caseller de victòries.

Poliesportiu: Briatore al Carrer; Valverde guanya la Vuelta: Espanya a la final de la Davis

El Consell Mundial de la Federació Internacional d'Automobilisme ha sancionat l'escuderia Renault amb dos anys de suspensió sempre que torni a reincidir, per la trampa en el Gran Premi de Singapur de la temporada passada. D'altra banda, qui va ser cap de l'equip, Flavio Briatore, ha estat suspès per a tota vida. No podrà tornar a la Fórmula 1 mai més. Nelsinho Piquet ha estat absolt, ja que l'exculpa el fet que va seguir les ordres de l'equip.

Alejandro Valverde s'ha fet gran en la 62a edició de la Vuelta a Espanya. Sense guanyar ni una sola etapa, el ciclista murcià ha pogut finalment imposar-se en una gran cursa i aquest diumenge ha arribat a Madrid com a nou i flamant campió de la ronda espanyola. El de Caisse d'Epargne ha viscut l'última etapa de la Vuelta enmig dels festejos després de garantir-se dissabte, en l'última contrarellotge, la primera plaça de la carrera. La 21a etapa, de 110 quilòmetres entre Rivas i Madrid, s'ha celebrat enmig d'un clima de tranquil·litat i no s'ha decidit fins a l'esprint final. André Greipel ha estat el més fort i s'ha adjudicat la victòria, la quarta del seu palmarès en la Vuelta d'enguany.

Espanya jugarà la final de la Copa Davis per setena vegada en la seva història. L'equip d'Albert Costa no ha fallat davant Israel i aquesta tarda el doble format per Tommy Robredo i Feliciano López ha derrotat la parella Ram-Erlich per 7-6, 6-7, 6-4 i 6-2, per anotar el 3-0 en el global de l'eliminatòria i garantir-se l'accés a la final. Espanya es jugarà el títol com a local contra la República Txeca, que s'ha desfet de Croàcia per un altre contundent 3-0.


Bàsquet: Espanya campiona d'Europa!!

La selecció espanyola de bàsquet ja té l'or que li faltava. Després de la decepció de fa dos anys a Madrid, l'equip espanyol s'ha tret l'espina a Polònia i s'ha proclamat campió d'Europa per primera vegada a la seva història. Espanya, amb sis jugadors catalans a les seves files, va humiliar Sèrbia en una final sense història. Al descans, els homes de Sergio Scariolo ja guanyaven per un contundent 52-29, 23 punts de diferència que van deixar el títol vist per a sentència. Pau Gasol, amb 18 punts i 11 rebots, va ser escollit el millor jugador de la competició.